Mød os på ITS konferencen

I september 2018 afholdes den årlige verdenskongres med fokus på Intelligente Transport Systemer. Konferencen afholdes i år i København og Sund & Bælt deltager med stand og oplæg.

Den 17.-21. september 2018 afholdes den internationale ITS verdenskongres. Konferencen har fokus på Intelligente Transport Systemer og afholdes hvert år i forskelige storbyer, skiftevis i USA, Asien og Europa.

I år afholdes konferencen i København, og der forventes ca. 4.000 konferencedeltagere og mellem 6-10.000 besøgende henover ugen.

ITS konferencen i København har overordnet temaet ‘Quality of Life’ og har følgende syv faglige temaer:

  • Cross-Border Solutions
  • Mobility Services
  • ITS &  Environment
  • Connected & Automated Transport
  • Next Generation Goods Delivery
  • Satellite Technology Applied to Mobility
  • Transport Networks Evolution

Nyt visuelt planlægningsværktøj

På ITS konferencen vil Sund & Bælt bl.a. præsentere et nyt planlægningsværktøj til vedligeholdelse af vejnet. Værktøjet kaldes 360° TBM – Transport, Budgeting and Management, og kombinerer en digital tvilling, dynamiske budgetmodeller og asset management i én samlet løsning.

Projektet er udviklet i samarbejde med CN3, KPMG og IBM og bruger H.C. Andersens Boulevard, en af Danmarks travleste veje, som case.

Læs mere om 360° TBM

Vores deltagelse

Sund & Bælt driver og udvikler to af Nordeuropas største faste infrastrukturforbindelser. Vi har gennem de sidste to årtier samlet viden og data om både vedligeholdelse og opgradering af vores eksisterende anlæg. Denne viden kan vi implementere, i kombination med den accelererende teknologiske udvikling, til design af den næste tunnel under Femern Bælt, som bliver verdens længste nedsænkede tunnel.

Vores projekter og initiativer understreger vores ambition om at være på forkant med samfundets udvikling og kundernes forventninger, hvor vi kan bidrage med nye løsninger og udvikling af infrastrukturen – både i Danmark og internationalt.

Vi deltager som ambassadør ved konferencen, hvorfor vi både bidrager med oplæg og stand. På standen vil de besøgende vil blive gjort klogere på vores projekter, særligt med fokus på intelligente transportløsninger. Vi vil samtidig vise de teknologier, som vi benytter i vores arbejde i dag.

Læs mere om ITS-konferencen, hvor der er fri entre den. 20 september 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld