kør gennem Europa med EuroBizz eurobizz

Nu kan lastbiler og busser køre gennem Europa med EuroBizz

BroBizz A/S har indgået et samarbejde med det italienske vejbetalingsselskab Telepass S.p.A., som betyder, at den velkendte BroBizz-enhed nu bliver endnu smartere. Nu kan busser og lastbiler køre igennem Europa med det nye produkt kaldet EuroBizz.

Fra den 1. marts 2019 kan man som erhvervskunde hos BroBizz A/S køre gennem Skandinavien, Central- og Sydeuropa med en såkaldt EuroBizz. Det sker takket være det nye samarbejde med Telepass S.p.A. Samarbejdet repræsenterer det første skridt på rejsen ind på det europæiske marked.

Enheden fungerer fuldstændig på samme måde som den kendte BroBizz. Kunderne undgår kø ved anlæggene, sparer tid og har mulighed for at opnå rabatter i flere forskellige lande.

Nye ruter, flere muligheder

BroBizz tilbyder allerede i dag betaling af broer, tunneler og veje i Danmark, Sverige, Norge og Østrig, herunder parkeringstjenester i Danmark, og færgeruter i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Med EuroBizz er det muligt for den tunge trafik at køre gennem Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Belgien, Østrig og Polen ved hjælp af samme enhed. Den fungerer også til parkeringstjenester rundt i Italien, Frankrig og Spanien og med færgeoverfart over Messinas sund.

”Vi har gennem de seneste måneder sammen med udvalgte kunder testet løsningen for at sikre, at produktet rammer kundernes behov. Derfor er vi nu klar til at lancere en sikker og nem løsning, som vil gøre det muligt at køre ubesværet gennem de europæiske betalingsveje og anlæg”, fortæller Kasper Ørtvig, adm. direktør i BroBizz A/S.

Et partnerskab til gavn for erhvervsbranchen

Samarbejdet med Telepass S.p.A. er det første skridt ud på det europæiske marked syd for Danmarks grænser. Her er målet også klart for den nye løsning: EuroBizz skal blive erhvervskundernes foretrukne betalingsløsning på de europæiske veje.

”Vi er glade for at annoncere et nyt partnerskab, hvor BroBizz A/S er det første Skandinaviske selskab, der tilbyder kunderne en service, som kan anvendes både på det europæiske og skandinaviske marked. Her ved vi, at erhvervsbranchen efterspørger nem og enkel transport på tværs af landegrænser. Vores forventning er, at EuroBizz-produktet fremover vil gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos BroBizz A/S og tiltrække nye kunder til international trafik”, tilføjer Kasper Ørtvig.

På nuværende tidspunkt har BroBizz fokus på at rulle EuroBizz ud til den tunge trafik, dvs. køretøjer over 3.500 kg. Selskabet har dog en klar ambition om at tilbyde en lignende løsning til privatkunder i fremtiden.

I dag har BroBizz over 900.000 kundeaftaler og udstedt over 1 mio. BroBizz® til privat-og erhvervskunder.

Værd at vide om EuroBizz

  • Det nye samarbejde med Telepass S.p.A. vil bidrage til realiseringen af den Europæiske Elektroniske Bompengetjeneste (EETS). Læs mere: BroBizz A/S er registreret som EETS-udsteder
  • EuroBizz gør det muligt for den tunge trafik at slippe for de til tider lange køer ved de europæiske betalingsanlæg – og få regningen samlet ét sted. Desuden er det muligt at opnå betydelige rabatter i flere lande: Læs mere om EuroBizz

 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld