Vejarbejde: Ny asfalt på Storebæltsbroen

På enkelte dage i juni og juli skifter A/S Storebælt asfaltslidlaget på Storebæltsbroen i retning mod Sjælland. Arbejdet starter på torsdag, den 1. juni, og sker primært som aften- og nattearbejde for at tage hensyn til ferietrafikken. Se datoerne for arbejdet her.

Det drejer sig om asfalten på højbroen – Østbroen – i ’det tunge spor’, dvs. det inderste (langsomme) spor, hvor lastbiler og anden tung trafik kører. Vejarbejdet betyder, at der, mens arbejdet finder sted, vil være dobbeltrettet trafik og en hastighedsbegrænsning på 80 km/t i det vestgående spor i retning mod Fyn – så kør forsigtigt.

Arbejdet finder sted på følgende tidspunkter:

  • Torsdag den 1. juni kl. 19 til fredag den 2. juni kl. 8
  • Lørdag den 10. juni kl. 15 til søndag den 11. juni kl. 9
  • Lørdag den 17. juni kl. 16 til søndag den 18. juni kl. 9
  • Lørdag den 1. juli kl. 17 til søndag den 2. juli kl. 9

Trafikinfo på Twitter eller SMS

Der kan ske ændringer i planen – fx aflysninger af planlagt arbejde og nye datoer som erstatning for aflyste dage.

Følg os på Twitter og få løbende information om vejarbejdet og eventuelle ændringer i planen eller modtag informationen direkte ved at tilmelde dig vores SMS-service ved at sende en SMS til 1231 med teksten BRO INFO.

Vedligeholdelse: Et forstyrrende, men nødvendigt arbejde

Asfaltarbejdet skal sikre, at forbindelsen fortsat er sikker og behagelig at køre på for trafikanterne og kan holde mange år endnu. Desværre kan vedligeholdsarbejde på broen engang imellem forstyrre trafikken. Vi gør os dog umage med at lægge arbejdet i tidsrum, hvor vi kan se, at trafiktallene er lave, og hvor vi forhåbentlig vil genere trafikken mindst muligt. Derfor udføres vejarbejdet fortrinsvis i aften- og nattetimerne.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld