Velgørenshedsauktion: Pylontur solgt for 21.000 kr.

Sund & Bælt har doneret en pylontur for otte personer til Danmarks Indsamling. Auktionen på Lauritz.com er nu afsluttet, og pylonturen blev solgt for 21.000 kr.

For mange er det en drøm at få lov at stige de 254 m til vejrs i broens pyloner og få et view over Storebælt.

Det er nu blevet en realitet for vinderen af dette års auktion, hvor Sund & Bælt i forbindelse med Danmarks Indsamling donerede en tur op i Storebælts pyloner for otte personer på lauritz.com.

Pylontur solgt for 21.000 kr.

Det er kun få heldige mennesker, der får lov at komme op i pylonerne. Årsagen er, at der er en del sikkerhedsforskrifter, der skal overholdes, og Storebælts organisation er så forholdsvis lille, at der ikke er ressourcer til at opfylde de mange anmodninger, vi får.

Men engang imellem – når det går til et godt formål – udlover vi altså en tur.

Ved dette års auktion blev pylonturen solgt for hele 21.000 kr., som går til fordel for bekæmpelse af sult blandt børn i verdens fattigste lande. Det er et resultat, som vi er meget tilfredse med.

Velgørenhedsauktionen blev afsluttet i forbindelse med det store tv-show, der blev sendt på DR1 lørdag aften, den 4. februar.

Om Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål.

Der er 17 mål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden, og som regeringer, virksomheder, interesseorganisationer og private personer hjælper med at nå. Mål nummer 2 er at stoppe sult, opnå fødevaresikkerhed og forbedret ernæring samt fremme bæredygtigt landbrug.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld