Viden om

Tog på Femern jernbane

Femern Landanlæg

Når man bygger en tunnel eller en bro, skal der også bygges tilslutningsanlæg, så biler og tog kan komme til anlægget.
Storebæltsbroen med udsigt til farvandet

Lavere priser på Storebæltsbroen

Fra 1. januar 2018 blev det 15 pct. billigere at køre over Storebælt med automatisk betalingshåndtering. Få et overblik over de nye, lavere priser, og hvordan du får glæde af dem.

Mød os på Folkemødet

Sund & Bælt deltager igen i år på Folkemødet. Mød os i Infrastrukturens Telt (G16) til en snak om bl.a. gevinsterne ved de faste forbindelser.

Natur og miljø

Der går en grøn tråd igennem alt, hvad Sund & Bælt arbejder med. Vi tager ansvar for omgivelserne og forener natur og trafik.

Naturpleje på Øresund Landanlæg

Motorvejen og jernbanen over Amager til Københavns Lufthavn og Øresundsbron er en af de vigtigste forbindelser i Danmark. Med en så vigtig strækning følger et ansvar for omgivelserne og for at forene natur og trafik.
Storebæltsbroen med udsigt til farvandet

Pressebriefing på Storebælt, 27. februar

Hent tekst, billeder og videoer fra pressebriefingen. Læs om nummerpladegenkendelse i Storebælts betalingsanlæg. Teknologidrevet drift og vedligehold vha. robotter og data. Samt den optimerede kunderejse herunder opdateret BroBizz-app og helt ny chatbot.

Storebæltbroens økonomi

Storebælt er en vigtig trafikforbindelse og en god forretning for Danmark. En analyse af forbindelsens samfundsøkonomiske værdi har vist, at den skaber en værdi på 379 mia. kr. på 50 år.
Storebælts landfæster og bropille

Storebæltsbroen fylder 20 år

Den 14. juni er det 20 år siden at Storebæltsbroen åbnede for vejtrafikken. Her kan du finde billeder, videoer og aktiviteter i forbindelse med fejringen.

Viden om

Ny teknologi optimerer drift og vedligehold på Storebælt