IBM Watson giver perspektivrige resultater på Storebælt

Sund & Bælt har i samarbejde med IBM afsluttet en omfattende sprinttest på Storebæltsbroen, hvor 14.000 målepunkter på anlægget er blevet analyseret ved hjælp af analyseværktøjet Watson Analytics.

Testen viste, at Sund & Bælt kunne reducere en dags arbejde på anlægget til én time. Og der er mere at hente.

– I Sund & Bælt har vi en unik indsigt i, hvordan man opsamler enorme mængder data fra vores broer, tunneler, motorveje og jernbaner og anvender dem, når vi skal vedligeholde anlæggene. Det nye er, at teknologien giver os ny indsigt i mønstre og sammenhænge, som vi ikke kendte tidligere. Det er de data, som vi skal systematisere og udnytte langt mere effektivt, så de giver værdi for vores forretning, fortæller Mikkel Hemmingsen, adm. direktør i Sund & Bælt Holding A/S.

Ved hjælp af strategiske partnerskaber som f.eks. IBM forventer Sund & Bælt at kunne skabe værdi på bundlinjen – både for organisationen selv og for dem, Sund & Bælt yder rådgivning til.

Video: IBM München besøger Storebælt

Hør Kristian Madsen fra Sund & Bælt og Kevin M. Bailey fra IBM Watson fortælle om begrebet IOT og analyseværktøjet Watson samt forklare, hvordan Watson IOT kan hjælpe til yderligere effektivisering af vores bro- og tunnelforbindelser.

× Tilmeld dig vores nyhedbrev   Tilmeld