Program – Infrastrukturens Telt

Er du en haj til spørgsmål om infrastruktur, eller ønsker du at blive klogere på hele infrastruktur- og transportområdet? Så kom forbi vores telt. I Infrastrukturens Telt har vi en masse spændende tiltag og debatter om bl.a. finansiering af fremtidens infrastruktur og gevinsterne ved de faste forbindelser. Se hele programmet her.

I Infrastrukturens Telt har vi en række spændende arrangementer. Mød fx transport-, bolig-, og bygningsminister, Ole Birk Olesen, og kom helt tæt på det at være minister i en mindretalsregering. Du kan også blive klogere på,  hvordan store forbindelser som Femern-tunnelen, Storebæltsbroen og Øresundsbron gavner samfundsøkonomien. Her er det Magnus Heunicke, der styrer slagets gang, når paneldeltagerne Michael Svane (direktør i DI Transport), Sten Knuth (borgmester i Slagelse Kommune) og Holger S. Rasmussen (borgmester i Lolland Kommune) bliver testet på deres viden om gevinsterne ved de store bro- og tunnelforbindelser.

Søndag har vi i teltet forberedt en quiz, hvor vi stiller 13 spørgsmål om infrastruktur og transport – så kom forbi og hver med! Derudover har vi også medbragt nogle Oculus Rift briller, bedre kendt som Virtual Reality, hvor du kan komme en tur med op på toppen af Storebæltsbroens pyloner.

Udover Sund & Bælt finder du COWI, Metroselskabet og Hovedstadens Letbane, SAS, DI Transport, DSB, Brancheforeningen for Dansk Luftfart og Københavns Lufthavne i Infrastrukturens Telt.

Se alle de spændende arrangementer og debatter om infrastruktur og transport, som vi har i teltet:

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld