Vind en tur op i Storebæltsbroens pyloner

Vil du have en oplevelse for livet fra et af Danmarks højeste punkter? Så tag et billede fra dit besøg i Infrastrukturens Telt på Folkemødet og hashtag det med #FMpylon, så deltager du i konkurrencen om en tur op i Storebæltsbroens pyloner for fire personer.

Drømmer du og din familie eller venner om at blive nogle af de få, der ser den enestående udsigt fra Storebælts pyloner? Nu er muligheden der. Kom forbi Infrastrukturens Telt på Folkemødet og deltag i vores konkurrencen om en tur for fire personer op i en af broens 254 meter høje pyloner.

Hvordan deltager jeg?

Alt, du skal gøre, er at tage et billede fra dit besøg i Infrastrukturens Telt, dele det på Instagram og hashtagge det med #FMPylon.

Vinderen af konkurrencen får direkte besked på Instagram ugen efter Folkemødet og offentliggøres ligeledes på Sund & Bælts Instagram-profil (@sundogbaelt).

Af sikkerhedsmæssige årsager er minimumsalderen for at komme en tur op i Storebæltsbroens pyloner 12 år.

Virtual Reality: Oplev udsigten fra Storebælts pyloner

Du kan opleve udsigten fra toppen af Storebæltsbroen med vores Virtual Reality briller, også kaldet Oculus Rift briller, på følgende tidspunkter i Infrastrukturens Telt (G16):

  • Torsdag, den 15. juni, kl. 16-18
  • Lørdag, den 17. juni, kl. 12-13
× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld