APCOA PARKING BroBizz nyt samarbejde

APCOA PARKING og BroBizz A/S indgår nyt samarbejde

APCOA PARKING vil med en ny vækststrategi udfordre parkeringsmarkedet og samtidig skabe merværdi for parkanter i Danmark. Det nye samarbejde med BroBizz A/S giver APCOA PARKINGs kunder mulighed for at opnå økonomiske fordele i forbindelse med deres parkering, og er det første i rækken af partnerskaber, der skal gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos dem.

Fremover bliver det endnu mere attraktivt som privatkunde at parkere hos APCOA PARKING. Et nyt strategisk partnerskab med BroBizz A/S betyder, at de kan parkere bilen nemt og hurtigt og samtidig spare 5 pct., hvis de har en BroBizz®- eller PayByPlate-aftale.

Et nyt partnerskab til glæde for kunderne

APCOA PARKING er en af Danmarks største udbydere af parkeringspladser med p-pladser og parkeringshuse rundt i hele landet. Selskabets vision er at blive markedsledende inden for parkeringsservice og de teknologiske løsninger, branchen tilbyder. Derfor har de nu igangsat en digital vækststrategi, som skal udfordre parkeringsbranchen på lavere priser og flere tilbud til kunderne via partnerskaber.

“Vi ser BroBizz A/S som en meget spændende partner i den strategi, vi har lagt for udvikling af vores forretning. Vi ønsker at være i front, når det kommer til at tilbyde kunderne de bedste parkeringsløsninger. Det kræver, at vi tilknytter nye partnere, der kan være med til at forbedre parkeringsoplevelsen og samtidig give brugere af vores app, APCOA FLOW, en mulighed for ekstra rabat, når de parkerer i et af vores parkeringsanlæg”, siger Michael Christensen, adm. direktør i APCOA PARKING Danmark.

Parkeringsløsningen er samlet i APCOA FLOW-app. Her kan kunderne betale med BroBizz- eller PayByPlate-aftale og få 5 pct. rabat på alle APCOA PARKING’s pladser.  Alle parkeringsbetalinger samles hos BroBizz A/S på samme aftale som bruges til broer og færger.

I BroBizz A/S er det nye partnerskab et klart strategisk træk for forretningen, der skal sikre den digitale brugerrejse og udbrede flere nye spændende tiltag til kunderne.

“Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder parkering rundt i hele landet. Parkering ligger meget naturligt i forlængelser af vores eksisterende tilbud til bilister, og kigger vi på kundernes adfærd og behov, så er der udsigt til, at vi sætter farten op for flere partnerskaber”, fortæller Kasper Ørtvig, Kommerciel Direktør i BroBizz A/S.

I dag har BroBizz A/S 830.000 kunde-aftaler og mere end 1 million BroBizz-enheder i brug. APCOA PARKING er en af Danmarks største udbydere af parkeringspladser med p-pladser og parkeringshuse 200 steder rundt i landet

Yderligere Information

APCOA PARKING: Adm. direktør Michael Christensen, mobil 70 321 331 eller mail brobizz@apcoa.dk

BroBizz A/S: Kommerciel direktør Kasper Ørtvig, mobil 61 66 96 69 eller mail kor@brobizz.com

Læs mere om, hvordan parkering med BroBizz virker på brobizz.com

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld