privatlivspolitik cookies sund og bælt

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik som fortæller, hvordan Sund & Bælt Holding A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med udbuddet af www.sundogbaelt.dk.

Senest opdateret:  30. august 2018

Sund & Bælt Holding A/S – fremadrettet nævnt som Sund & Bælt, behandler de oplysninger, du giver os, eller vi indsamler om dig i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Sund & Bælt vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med informationer, der er relevant for dig.

For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. Informationerne bruges først og fremmest til at forbedre brugervenligheden samt i arbejdet med at videreudvikle hjemmesiden.

Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

1. Sund & Bælt Holding A/S som dataansvarlig

Den juridiske enhed som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Sund & Bælt Holding A/S
Vester Søgade 10
1601 København V

CVR-nummer: 15694688
E-mail: persondata@sbf.dk
Telefon: +45 33 93 52 00

2. Beskrivelse af behandlingen

Formål #1

Optimering af hjemmeside og profilering

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside: Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og medieplatforme – herunder LinkedIn samt de ydelser vi tilbyder. Se nærmere herom i vores cookie-politik.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
a)    Ved brug af “cookies” opsamles personoplysninger om din adfærd.

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
  • Online kilder f.eks. sociale medier, der er offentligt tilgængelige.

Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag:

GDPR artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesser, herunder optimering af hjemmesiden).

Modtagere

Vi kan dele dine personoplysninger med:

Leverandører, herunder IT-leverandører, som vi samarbejder med i forbindelse med optimering af din brugeroplevelse, eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden.

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • Cookies slettes i henhold til Sund & Bælts cookie-politik.

Formål #2

Tilmelding til nyhedsbrev

Nyhedsbreve: Administration af nyhedsbreve:

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder, herunder ved fremsendelse af nyhedsbreve.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  1. a)    Almindelige personoplysninger:
  • Navn*, e-mail*

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig.

Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • GDPR artikel 6.1.a (Samtykke).

Modtagere

Vi kan dele dine personoplysninger med:

Oplysninger deles ikke.

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

  • Op til 2 år efter din tilbagekaldelse af samtykket til nyhedsbrevet.

Formål #3

Øvrige henvendelser til Sund & Bælt

  1. a)    Behandling af henvendelser til Sund & Bælts kommunikationsafdeling.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  1. a)    Almindelige personoplysninger:

Navn, e-mail, telefonnummer samt øvrige oplysninger, som din henvendelse måtte vedrøre.

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig.

Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • GDPR artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesser, herunder besvarelsen af henvendelser.

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

  • Op til 6 måneder fra den endelige besvarelse af henvendelsen.
  1. Overførsler til lande uden for EU/EØS

Vi kan i særlige tilfælde overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS (USA). Overførsler til disse tredjelande vil kun ske til specifikke formål, som nævnt under afsnit 2, og vi vil altid sikre, at der er fornødne garantier på plads der sker en overførsel til et land uden for EU/EØS.

Overførslerne vil ske i medfør af Privacy Shield-ordningen, der er indgået mellem Europa og USA. Du har mulighed for at få en kopi af overførselsgrundlaget ved at kontakte os på persondata@sbf.dk.

4. Pligtmæssig information

Oplysningerne markeret med * er obligatoriske. Hvis du ikke giver disse oplysninger, kan vi ikke sende nyhedsbreve til dig.

5. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, fx Datatilsynet.
  • Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte persondata@sbf.dk eller tlf. +45 33 93 52 00.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.