Hvad søger du?

Rene Bøge Jensen, Asset Operations Manager, A/S Storebælt

Spændende infrastruktur og gode løsninger

Jeg har arbejdet som ingeniør på Storebælt i 9 år. Før Sund & Bælt arbejdede jeg med konstruktion af ventilationsanlæg i en produktionsvirksomhed, og så har jeg været driftsleder på RUC i nogle år. Mit arbejde er at sørge for, at de tekniske anlæg på broen og i tunnelen fungerer.

Det fede ved at arbejde i Sund & Bælt er vores kæmpe infrastruktur. Her på Storebælt kommer jeg rundt på hele sitet, som er både stort og komplekst. Det synes jeg er spændende rent fagligt. Vi har enormt meget teknik, der skal køre, for at tingene glider for de mange tusinde mennesker, der krydser broen hver dag.

I Sund & Bælt får vi som teknikere mulighed for at gøre tingene ordentligt. Vi kan både tænke langsigtet, når vi projekterer, men også når det handler om driften, og vi kan arbejde med de optimale tekniske løsninger, fordi det er så kritisk, at tingene fungerer. Det giver også en særlig sikkerhed i jobbet, som jeg har det godt med. Hvis du er skarp og passer dine ting, ryger du ikke sådan lige ud fra den ene dag til den anden på grund af udefrakommende faktorer.

Det med at gøre tingene ordentligt smitter også at på den måde, vi opfører os på udadtil. De fleste af drifts- og vedligeholdelsesopgaverne er outsourcet til private virksomheder, og i det daglige, samarbejder jeg tæt med forskellige eksterne entreprenører. Det at vi arbejder og investerer langsigtet, gør at vi har en god dialog med vores samarbejdspartnere om at finde de optimale løsninger. Alle større kontrakter kommer i udbud, så alle har mulighed for at byde på dem, og vi prøver så vidt muligt at lave dem fair og undgå at stille urimelige krav. Det er med til at give en god tone i samarbejdet og i sidste ende bedre resultater.

Jeg synes, jeg har et fint arbejdsliv. Min løn er konkurrencedygtig, arbejdspresset er fair, og der er en god balance i forhold til familielivet. Her i min afdeling passer vi meget vores egne ting, men vi samarbejder godt på tværs af fagområder. Jeg har gode og engagerede kolleger, og jeg kan altid finde en intern specialist at sparre med, hvis jeg står med en særlig problemstilling. De senere år har der været mere fokus på at skabe et fællesskab på tværs af afdelingerne. Det synes jeg er fedt, så vi kan få et indblik i hvad vores kolleger laver, og det kunne jo være der sad en, et andet sted i Sund & Bælt, der kunne hjælpe med en særlig problemstilling.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk