Wash World BroBizz få vasket din bil betal med nummerpladen PayByPlate

BroBizz A/S skal sammen med Wash World holde biler i topform

BroBizz A/S kickstarter det nye år med gode nyheder til kunderne. Nu er det muligt at få vasket bilen – og lade nummerpladen klare betalingen.

1. februar kan BroBizz-kunder betale med nummerpladeløsningen PayByPlate i Wash Worlds 75 vaskehaller rundt om i landet.

Teknologien gør det muligt at tilbyde et simpelt koncept: Bilisten kører hen til vaskehallen, vælger nummerpladen som betalingsløsning, en scanner registrer nummerpladen, hvorefter man kører ind og kort tid efter har man en ren køreklar bil. Pengene trækkes automatisk, hvorfor kunden trygt kan lade kreditkortet blive i lommen.

Partnerskab med avanceret teknologi

Nummerpladebetalingen PayByPlate blev først rullet ud på Storebæltsbroen i påsken 2018, men ambitionen har aldrig været at sænke farten. Porteføljen af nye samarbejder skal være med til at øge værdien for BroBizz’ kunder og partnere samt gøre selskabet til et alsidigt transportkoncept.

– Nummerpladeteknologien gør det muligt at tilbyde vores kunder endnu flere services. Vi kan se, at der er en stigende efterspørgsel på digitale løsninger – og hvor betalingen samles ét sted. Det betyder også, at vi har stor fokus på funktionaliteten i vores app. Det skal nemlig være nemt for kunderne at finde ud af, hvilke fordele og tilbud der findes i nærheden, fortæller John Ström, digital chef i BroBizz A/S.

Samarbejdet med Wash World er det seneste skud på stammen, som skal lede selskabet videre på den digitale brugerrejse. Et samarbejde der bygger på en gensidig målsætning:

– Lige nu har hver 3. danske bil enten en BroBizz eller PayByPlate-aftale hos os. Her er Wash World en spændende partner og interessant spiller på markedet, der ligesom os satser stærkt på ny teknologi, og hvor ambitionen er, at gøre betaling nemmere og billigere samt spare trafikanternes tid og penge, fortæller John Ström.

Et samarbejde der skal udfordre markedet

Hos Wash World er man glade for at kunne tilbyde bilister en ny service i form af nummerpladebetaling. For dem er kodeordet: Enkelthed. Det skal være enkelt at køre igennem vaskehallen, og det skal være enkelt at betale.

Den nye teknologi i Wash World vil holde de ubemandede vaskehaller selvkørende, hvilket gør det muligt at holde priserne nede, uden at det går på kompromis med kundetilfredsheden.

– Det nye samarbejde med BroBizz er et vigtigt skridt på vejen imod vores mål: Alle skal kunne vaske bil hurtigt, nemt og billigt, mindst 1 gang om måneden. Samarbejdet er et stærkt eksempel på avanceret teknologi, som gør bilvask enkelt og mere tilgængeligt, fortæller Anders Rossing, marketing – og salgschef i Wash World.

I dag har BroBizz A/S over 900.000 kunde-aftaler, og 175.000 har på rekordtid tilmeldt sig PayByPlate. Wash World startede i 2013 og har i dag 75 vaskehaller i Danmark, og er i fuld gang med at bygge flere rundt om i landet.

Værd at vide om PayByPlate og Wash World

  • For at betale med nummerpladen skal kunden aktivt tilmelde sig PayByPlate. Læs mere: Betal med PayByPlate
  • Når kunden har tilmeldt sig PayByPlate, kan man køre hen til en af Wash Worlds vaskehaller og bruge sin PayByPlate aftale til ubegrænset bilvask til fast pris pr. måned eller købe en enkeltvask. Læs mere her: Nu kan du bruge PayByPlate i vaskehaller
  • Det er gratis for PayByPlate-kunder at tegne et medlemskab hos Wash World via BroBizz-appen eller på Wash Worlds hjemmeside
  • I hele februar måned kan kunderne vaske bilen gratis, og først betale fra den efterfølgende måned. Læs mere: Vask med PayByPlate

Yderligere Information

BroBizz A/S: Digital chef John Ström, mobil 33 44 34 45 eller mail jst@brobizz.com

Wash World: Marketing – og salgschef Anders Rossing, mobil 20 98 89 95 eller mail aro@washworld.dk

 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld