PayByPlate på Øresundsbroen og Molslinjen

Med PayByPlate fra BroBizz kan bilister nu komme fra Skagen til Bornholm

BroBizz A/S har glædelige nyheder til kunderne. Nu kan de også tage bilen med på både Molslinjen og Bornholmslinjen samt køre over Øresundsbron – og lade nummerpladen klare betalingen.

Fra den 18. februar kan bilister benytte nummerpladeløsningen PayByPlate på færgeruterne Molslinjen og Bornholmslinjen samt på Øresundsbron.

Teknologien vil være med til at gøre det endnu nemmere for kunderne, som ikke skal besvære sig med at tage kreditkortet op af lommen. En scanner registrerer i stedet bilens nummerplade og sørger for, at pengene bliver trukket automatisk på kreditkortet.

Transport skal være nemt og enkelt

PayByPlate blev lanceret på Storebæltsbroen i påsken 2018, og siden da har betalingsløsningen taget fart. Det nye samarbejde med Molslinjen er derfor et vigtigt skridt på vejen i at realisere selskabets stålsatte ambition om at blive et bredt, sammenhængende transport-koncept, der giver kunderne flere muligheder og bedre service.

– PayByPlate fungerer allerede i dag på Storebælt, hvor 175.000 kunder på rekordtid har tilmeldt sig løsningen. I takt med, at vi nu breder løsningen ud til færgeruter og andre forbindelser, forventer vi, at antallet af brugere vil stige støt, da vores kunder netop har efterspurgt muligheden for betaling med nummerpladen flere steder end på broer – og stadig samle alle betalinger ét sted, fortæller Kasper Ørtvig, adm. direktør i BroBizz A/S.

Teknologien åbner desuden op for at indgå i nye partnerskaber til fordel for de mange kunder.

– Lige nu har hver 3. danske bil enten en BroBizz eller PayByPlate-aftale hos os, så jeg ser et meget stort potentiale for at udbrede paletten af services hos nye partnere inden for transport. Her har vi satset på at videreudvikle en app, der nu gør det nemt for kunderne at finde ud af, hvilke fordele og tilbud der findes i nærheden. Og det er samtidig en fordel for nye og kommende partnere, siger Kasper Ørtvig.

Hos Molslinjen er man også glade for et samarbejde, der giver kunderne mulighed for at komme nemmere over Kattegat og mellem Rønne og Ystad:

– En vigtig del af moderne transport er enkelhed. Det skal være nemt at bestille en billet, og det skal være nemt at komme til og fra borde. Det hjælper den nye service PayByPlate fra BroBizz A/S os på vej med, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

I dag har BroBizz A/S over 900.000 kunde-aftaler, og 175.000 har på rekordtid tilmeldt sig PayByPlate. Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeoperatør med op mod otte millioner årlige rejsende på ni færgeruter over hele landet.

PayByPlate på Molslinjen og Øresundsbroen

  • For at betale med nummerpladen skal kunden aktivt tilmelde sig PayByPlate. Læs mere: Betal med PayByPlate.
  • På Molslinjen og Bornholmslinjen kan man nu betale med nummerpladen. Kunden kan købe billetten online på forhånd og vælge PayByPlate som betalingsmiddel, eller møde op i havnen og betale med PayByPlate. Læs mere: PayByPlate på Molslinjen
  • På Øresundsbron kan kunden nu betale med PayByPlate. Kunden skal køre i de grønne BroBizz-baner til personbiler, hvor nummerpladen scannes automatisk, hvorefter man kører igennem. Kunden skal tilmelde sig en rabataftale hos BroPas, hvilket også gør det muligt at køre over til halv pris. Læs mere: PayByPlate på Øresundsbroen

Yderligere Information

Kasper Ørtvig | Adm. Direktør i BroBizz A/S: mail kor@brobizz.com

Lene Thomsen|Kommunikationschef i Sund & Bælt|mobil 33 41 62 61 eller mail lgt@sbf.dk

Jesper Maack |PR- og Kommunikationschef hos Molslinjen: mobil 20 19 62 15

 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld