Hvad søger du?

9 oktober 2024

Støjhandlingsplaner 2024-2029 i offentlig høring

Sund & Bælt er myndighed for hhv. motorvej og jernbane over Storebælt og Øresund, som er omfattet af EU-direktiv 2002/49/EF om vurdering og styring af ekstern støj hvilke er udmøntet i bekendtgørelse nr. 2092 af 18. november 2021 om kortlægning af ekstern støj og udarbejdning af støjhandlingsplaner.

Det er et krav, at der hvert 5. år skal være udarbejdet en støjhandlingsplan med henblik på håndtering af støjproblemer i forhold til de større veje og jernbaner, hvor der er udarbejdet støjkort.

Støjhandlingsplanerne henvender sig til den almindelige offentlighed, som med planerne har mulighed for at orientere sig om hvordan Sund & Bælt arbejder for at undgå, forebygge eller begrænse gener, der skyldes eksponering for ekstern støj.

Støjhandlingsplanene erstatter Sund & Bælts tidligere støjhandlingsplan for 2018-2023, og indeholder bl.a. oplysninger om støjbelastningen på de aktuelle strækninger samt en beskrivelse af allerede udførte støjbeskyttende foranstaltninger og planlagte fremtidige foranstaltninger.

Hvis du har kommentarer til støjhandlingsplanerne, bedes du senest den 4. december 2024 fremsende disse på mail til info@sbf.dk, att.: Sidsel Greven Rasmussen

Efter fristens udløb vil de indkommende høringssvar blive behandlet og eventuelt blive indarbejdet i støjhandlingsplanerne. Høringssvarene vil endvidere fremgå af støjhandlingsplanernes sidste punkt i form af et referat.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk