Hvad søger du?

28 juni 2022

Tour de France kører over Storebæltsbroen på lørdag

På lørdag passerer verdens største cykelløb, Tour de France, Storebæltsbroen under 2. etape af løbet. Broen er lukket for al biltrafik fra kl. 13.00 til 18.00, og trafikken vil være påvirket hele dagen.

Lørdag den 2. juli er Storebæltsbroen og motorvejene, der leder op til broen både på Fyn og Sjælland, spærret for trafikanter i begge retninger. Det sker i forbindelse med afviklingen af anden etape af Tour de France. Trafikanter bør undgå at krydse broen lørdag og i stedet tage turen over Storebælt i dagene op til eller efter Tourens tredje etape søndag den 3. juli.

Derudover bliver motorvejen spærret ved Nyborg V. og Slagelse V. allerede kl. 12.30 for at sikre, at de sidste biler kan nå over Storebælt, inden broen lukker kl. 13.00.

Trafikken på og omkring Storebæltsbroen vil være påvirket hele dagen lørdag den 2. juli fra kl. 06.00 til 23.00. Der kan i perioder være op til to timers ekstra rejsetid.

Trafikinformation og øvrige transportmuligheder 2. juli
Hold dig opdateret om forholdene på broen via trafikmeldinger på Storebaelt.dk og Storebælts Facebook eller tilmeld dig vores 7-dages SMS-tjeneste (send BRO INFO til 1231).

Søg aktuel trafikinformation, før du kører og under rejsen, på trafikinfo.dk

Hold dig orienteret undervejs ved at lytte med på DR P4 Trafik.

Togtrafikken over Storebælt bliver ikke påvirket af nedlukningen af Storebæltsbroen, og DSB indsætter ekstra togsæt. Husk at købe tog- og pladsbillet.

Læs mere om Tour de France i Danmark

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk