Hvad søger du?

Asset Management

Vi skaber resultater med Asset Management

Digitale samarbejder skaber resultater

Vi har i Sund & Bælt arbejdet de sidste år med at digitalisere og optimere vedligeholdelsen af Storebæltsbroen i samarbejde med eksperter inden for teknologi og rådgivning. 

Vi udnytter og analyserer data fra flere tusinde målepunkter og sensorer. Det betyder, at vi bliver i stand til at mere præcist at forudsige og planlægge fremtidig vedligeholdsarbejde

Vi vil sikre 2 pct. årlig produktivitet herunder sikre en optimal totaløkonomi i ny-anlæg. Det er afgørende, at vi opsamler erfaringer, data og deler viden - både i branchen og på tværs af brancher.

Viden om anlæg optimerer vedligehold

Det er vores mål at reducere driftsomkostninger. På trods af aldrende anlæg vil vi holde omkostningsniveauet konstant efter 2023. En større viden om anlæggenes tilstand bidrager til at træffe bedre beslutninger om, hvornår der skal repareres eller udskiftes - til glæde for økonomi. Det kan Asset Management hjælpe os med. 

Asset Management skal på dagsordenen

I Sund & Bælt er ansvar en del af vores DNA. Vi vil bidrage til at skabe fokus og viden om vigtigheden af Asset Management. 

Derfor vi en del af den nationale forening: Asset Management Danmark. Foreningen har til formål at bringe brancher, virksomheder og mennesker, som gerne vil have maksimal værdi ud af deres aktiver tættere sammen. 

Vi går forrest i at udbrede og promovere viden og best-practice, samt forstærke professionelle kompetencer og vi vil bidrage til at udvikler os selv og andre indenfor Asset Management feltet.

Vi er en del af AI Innovation House

På innovationslegepladesen - AI Innovation House - udstiller vi vores viden indenfor Asset Management. Huset bringer viden om digitalisering og kunstig intelligens ned i øjenhøjde. Her kan vi mødes med andre virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, netværk og studerende og sammen omsætte ideer til konkrete løsninger. 

Billede er taget af AI Innovation House

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk